Va stam la dispozitie cu

Serviciile noastre

tinich
Tinichigerie

Reparațiile care țin de structura metalică a mașinii sunt desfășurate într-un cadru bine organizat, folosind instrumente de ultimă generație.

vops
Vopsitorie

Realizarea de operații de vopsitorie caroserii auto efectuate pe de-a întregul sau pe elemente de caroserie,  în funcție de necesitățile avariei ce trebuie remediate.

mecanica
Mecanica

Efectuarea tuturor tipurilor de reparatii, de la cele mici, la diagnostica completa de motor, de catre un personal calificat, iar componentele necesare pentru aceasta se pot obține rapid.

diag
Diagnoza

Identificarea unei eventuale probleme electronice la motor si depistarea cu usurintă a defectelor cu aparate de diagnosticare moderne.

ungi
Ungiul de fuga

Setarea corecta a acestor valori si monitorizarea periodica a acestora pentru a evita aparitia unor probleme in timpul conducerii (cum ar fi jocul volanului etc.)

oil
Schimbul de ulei

Efectuarea schimbării periodică a de uleiului, a filtrelor și bujiilor pentru a asigura motorului și întregului vehicul o durată de viață lungă.

Despre noi

Inca din 1992 credem ca motorul unei relatii de durata este increderea. Asa am pornit la drum cand am deschis primul nostru service pe adresa Axente Sever nr.3 unde efectuam lucrari de caroserie si de vopsitorie. In 2013 ne-am hotarat ca e timpul sa ne extindem  asa ca am mai deschis un punct de lucru  pe adresa Aurel Vlaicu 151 unde serviciile noastre sunt de la A la Z cu exceptia lucrarilor de vulcanizare.

Ne mandrim cu servicii de inalta calitate datorita gradului ridicat de competenta si experienta al personalului. Suntem echipati cu utilaje moderne, scule, dispozitive si echipamente, toate pentru a asigura un rezultat optim.

Si pentru ca ne gandim la viitor, respectam normele de protectie a mediului, emisiile de toxicitate si solventi, in conformitate cu legile in vigoare ale U.E.

  • sc helbert srl - service auto satu mare 16
  • sc helbert srl - service auto satu mare 10
  • sc helbert srl - service auto satu mare 7
  • sc helbert srl - service auto satu mare 1

Alegerea potrivita este

Helbert!

 
special

De ce sa te adresezi unui specialist in caz de vopsire?

Vopsirea masinii este o activitate care tine de domeniul reparatiilor auto, activitate care nu este recomandata a se desfasura acasa, in fata blocului sau in vreun garaj.

Procedura necesita un specialist.

Fiind o echipa de profesionisti, stim ca obligatia fiecarui vopsitor este sa ofere servicii de inalta calitate, la un pret rezonabil si intr-un interval de timp bun.

indoiturile, zgarieturile si rugina trebuie sa dispara fara nici o urma. Partile revopsite trebuie sa aiba o suprafata fina si neteda. Culorile trebuie sa se potriveasca perfect. si de aceea o buna pregatire este olbigatorie.

Prepararea implica degresarea, slefuirea si umplerea cavitatilor, chituirea. Dar, din moment ce acestea implica 30% din timpul reparatiior, sunt bazele unei aplicari de vopsea ca la carte.

Doar ultimul strat de vopsea nu poate imbunatati calitatea finala a lucrului.

Veti vedea in timp ce continuati sa cititi… ceea ce se afla dedesubt conteaza.

1. Degresarea – Totdeauna degresati suprafata care trebuie reparata, inainte sa incepeti orice tip de slefuire. Astfel se elimina orice urme de ceara, grasime, smoala etc. in caz contrar, acestea se pot impregna in materialul care trebuie reparat si poate sa cauzeze probleme mai tarziu cum ar fi ochi de peşte, aderenta scazuta sau pierderea luciului.

2. slefuirea – De obicei se foloseste un disc de slefuit pe suport de fibra vulcanizata P36 pentru a indeparta orice urme de vopsea de pe suprafata. Totusi, rolul principal al discului P36 este sa inlature urme de metal cum ar fi urmele de suduri si rugina. Cand acesta este folosit pentru a indeparta vopsea, urmele mai adanci rezultate in urma slefuirii va implica mai multa munca pentru a scapa de ele.

3. Chituirea  - in multe cazuri este nevoie si de chit. Chituirea corecta va va scapa de efort in plus, risipa de timp si materiale. Greseala cel mai des intalnita in astfel de cazuri este folosirea unui chit pe baza de polyester, si care ar trebui evitata cu orice pret.

4. slefuirea dupa chituire – Chiar daca chitul a fost corect aplicat, mai pot aparea imperfectiuni, ca urmare suprafata care a fost slefuita poate ramane cu urme de zgarieturi in cazul in care s-a folosit o hartie abraziva cu o granulatie mult prea mare. Dar daca se respecta ordinea folosirii tipurilor de hartie abraziva pentru slefuirea finala, la sfarsit, suprafata va ramane neteda si fina, pregatita pentru vopsire.

 

sch

Ce inseamna si ce presupune o diagnoza auto?

Diagnoza este un cuvant generic, de aceea el trebuie sa fie intarit de altele asociate. In domensiul auto exista diagnoza mecanica si diagnoza electronica.

Diagnoza electronica presupune invariabil conectarea unui computer mai mult sau mai putin volant la computerele masinii prin una sau mai multe mufe. Presupune mai mult decat o simpla scanare de erori, inseamna citirea si interpretarea parametrilor de functionare a diverselor componenete si verificarea unor setari. 

Procedura constra intr-o verificare complexa. Cu ajutorul unor programe special, se scaneaza si se depisteaza eventuale erori. Nu se rezuma doar la semnalarea erorilor aparute, ci la interpretarea acestora. Asemenea unui medic, pe baza acestor interpretari, specialistul mecanic intocmeste concluzii cu privire la piesele care necesita reparatii/inlocuire.


 

piese auto de calitate

De ce este importanta calitatea pieselor folosite?

O masina este un bun care necesita numeroase investitii de-a lungul timpului pentru ca functionarea acesteia sa nu fie perturbata odata cu numarul de km rulati. Adesea costisitoare, aceste investitii trebuie sa fie facute in piese auto de calitate, care sa protejeze autovehiculul, dar mai ales soferul si pasagerii.

Siguranta este principalul motiv pentru care ar trebui sa investesti in piese de schimb de calitate. Fiecare posesor de autovehicul trebuie sa inteleaga ca indiferent de piesa care necesita inlocuire, aceasta va avea un anumit impact asupra masinii per ansamblu. Dincolo de importanta frânei, a semnalizatoarelor ori consumabilelor, o simpla piesa poate influenta capacitatea de functionare a intregii masini!

Explicatia este oarecum simpla: atunci când este fabricata, masina are toate piesele originale, noi, testate. Orice modificare adusa acestui intreg are ca efect destabilizarea, exact ca si in cazul zid care crapa, dar pe care incerci sa il tot lipesti, folosind solutii de moment. Aceste „improvizatii” conduc la defectarea altor piese, care, din cauza suprasolicitarii, afecteaza alte piese si sisteme interne. 

Motivul devine simplu: alege piese de calitate, originale, testate si omologate, care sa protejeze masina si propria persoana. 

 

Un motiv in plus il constituie pretul. in ciuda faptului ca pretul de achizitie al pieselor ar putea fi mai crescut, acesta reflecta si nivelul de calitate. Investind in calitate, eficientizam costurile. O piesa cu o durata de viata mai mare rezulta in mai putine cheltuieli cu reparatii viitoare. Tragem linie si vedem ca, de fapt, am economisit.

 

 

Contacteaza-ne cu incredere!

S.C. Helbert S.R.L., Str. Aurel Vlaicu nr. 151, Satu Mare
Tel: 0261 – 712.830, Mobil: 0743-088.143
office@helbert.ro

We are working! - ro

Branduri cu care

lucram!

wi-1

Culorile folosite de compania noastra sunt de o calitate excelenta, intervalul de tonare pe care il alegeti este obtinut prin amestecarea culorilor pe calculator. Respectam standardele de mediu, eliberarea substantelor toxice si a solventilor este in limitele stabilite de legislatia UE aplicabila.

Va rugam sa nu ezitati sa ne contactati daca sunteti in cautarea unui serviciu de inalta calitate.